5 причини да избереш бельо от Trendies

logs banner 

Ако търсите най-високо качество бельо, значи сте на правилното място. Trendies се стреми да използва най-новите иновации в текстилните материи, като поставя фокус върху естествените влакна и устойчивите процеси на производство. Ето защо искаме да ви запознае с материята MicroModal.

MicroModal е относително нов текстил произведен от естествена букова дървесина. Тя се превръща във фина материя, която има мекотата на коприната и дишащата способност на памука. Производственият процес е със затворен цикъл и драстично намалява отпадъците и използваната енергия, което го прави не само по-добър избор за вас, но и за планетата.

5 причини да предпочетете MicroModal: 

    1. Изключително мек и удобен

      Материята MicroModal е лека, мека като коприна и създава върховно усещане сякаш носиш втора кожа. MicroModal е 3 пъти по-мек от памук, също така е много еластичен и удобно застава върху тялото ти.

      2. Поддържа те сух

        MicroModal е с 50% по-абсорбиращ от памука. Памукът има тенденция да задържа повече влага и може да причини сериозен дискомфорт. MicroModal, от друга страна, изтегля влагата от повърхността на кожата ви, като създава прохладно усещане, независимо дали сте във фитнеса, наслаждавате се на горещ летен ден или работите здраво в офиса.

        3. Запазва формата и цветовете си по-дълго

          Не позволявайте на коприненото усещане на MicroModal да ви заблуди. Той е по-устойчив от много други материи, тъй като е направен от естествени влакна от буково дърво. Той е изключително издръжлив на пране в пералня и сушене. Не се свива като памука, не се мачка и цветовете му не избледняват лесно.

          4. Дишащ

            MicroModal сам по себе си притежава изключителна дишаща способност. По-високите му влагоотделящи свойства му позволяват ефективно да премахва пот и неприятни миризми. Естественият произход на материята осигурява и постоянна терморегулация. Без значение от сезона ти се чувстваш прохладно в утра мекото си бельо. 

            5. Екологичен

              MicroModal е направен от естествена букова дървесина, отглеждана по възобновяема технология. Производственият процес на материята използва система със затворен цикъл, която позволява да се регенерират 95% от производствените материали и химикали. Това спомага за намаляване на емисиите, като същевременно използва по-малко природни ресурси.


              Комбинирането усещане на изключителна мекота и удобно прилепване към тялото правят MicroModal отличен избор за бельо и други разновидности на интимно облекло.
              Научете повече как абонаментната програма на Trendies  може да промени гардероба виПробвайте нашето бельо от  MicroModal и повече няма да се върнете към обикновените памучни материи.